گزارش كار در محل

11 درصد عروس ها بزرگتر از دامادها

11 درصد عروس ها بزرگتر از دامادها كار در محل: آمارهای سازمان ثبت احوال نشان میدهد كه در 11 درصد ازدواج های ثبت شده سن زنان بیشتر از مردان بوده است.



به گزارش كار در محل به نقل از مهر، برمبنای آمارهای سازمان ثبت احوال در فاصله سال های ۹۲ تا ۹۷ میانگین سن طلاق در كشور برای زنان و مردان بطور متوسط ۲.۱ سال افزایش یافته كه در این میان استان كهگیلویه و بویراحمد با افزایش ۳.۱ سال در میانگین سن طلاق برای زنان و مردان، بیشترین میانگین سن طلاق را داشته است. همین طور در استان خراسان شمالی میانگین سن طلاق برای زنان با ۱.۵ سال افزایش از ۲۸.۲ در سال ۹۲ به ۲۹.۸ سال برای سال ۹۷ رسیده است.
میانگین سن طلاق برای مردان نیز در استان سیستان و بلوچستان با ۱.۶ سال افزایش از ۳۱.۸ در سال ۹۲ به ۳۳.۵ در سال ۹۷ رسیده است و این استان كمترین تغییر را در میانگین سن طلاق برای مردان طی این سال ها داشته است.
میانگین سن در زمان ازدواج برای زنان ۱.۴ سال و برای مردان ۱.۷ سال افزایش یافته است. به عبارت دیگر، طی این ۶ سال زنان بطور متوسط ۱.۴ سال دیرتر و مردان ۱.۷ سال دیرتر ازدواج كرده اند.
فاصله میانگین سن در نخستین ازدواج با میانگین سن در زمان طلاق نزدیك به میانگین طول مدت ازدواج در زمان طلاق در كشور ۹ سال است و كوشش برای تسهیل گری با هدف كاهش سن در نخستین ازدواج بر سن طلاق نیز مؤثر بوده و شانس همسران برای ازدواج مجدد بعد از طلاق را افزایش خواهد داد.
هرم سنی افراد در زمان ازدواج و طلاق
در سال ۹۷، ۳۲.۸ درصد زنان و ۳.۶ درصد مردانی كه ازدواج می كردند، سن كمتر از ۲۰ سال داشتند. ۹۰.۴ درصد زنان بین ۱۵ تا ۴۰ سالگی و ۸۹.۱ درصد مردان نیز بین ۲۰ تا ۴۰ سالگی ازدواج كرده اند. همین طور ۸۱.۳ درصد زنان و ۷۰.۲ درصد مردانی كه طلاق می گیرند در سن كمتر از ۴۰ سال قرار دارند. ۹.۴ درصد بانوانی كه طلاق گرفته اند و تنها ۰.۵ درصد از مردان با این تجربه كمتر از ۲۰ سال داشته اند.
توزیع سنی همسران در زمان ازدواج و طلاق
در ۱۲ درصد از ازدواج های ثبت شده در سال ۹۷، مرد و زن هم سن بودند و در ۱۱ درصد زن بزرگ تر از مرد بوده است. همین طور سهم مردان سالمند ۶۰ ساله و بیشتر از ازدواج های به ثبت رسیده در سال ۹۷، ۱.۸ درصد معادل ۹۷۸۹ ازدواج بوده است كه این سهم برای زنان سالمند همین گروه سنی ۰.۲۴ معادل ۱۳۰۸ مورد ازدواج ثبت شده است. از طرف دیگر، در ۱۲۲۲ مورد ازدواج ها، مرد و زن هر دو سالمند ۶۰ ساله و بیشتر بوده اند.
در ۱۱ درصد طلاق های ضبط شده در سال ۹۷، مرد و زن هم سن بودند و در ۱۱ درصد موارد نیز زن بزرگ تر از مرد بوده است. از طرف دیگر، در سال ۹۷، ۱۹۴۱ طلاق برای زنان بیشتر از ۶۰ سال ثبت شده كه این رقم برای مردان ۶۲۹۳ مورد بوده است یعنی ۳.۶ درصد از كل طلاق های رخ داده. از طرف دیگر، در یك درصد از طلاق های ثبت شده، ۱۶۹۱ مورد طلاق (مرد و زن هر دو سالمند) بالای ۶۰ سال بوده اند.
بر اساس آمارهای سازمان ثبت احوال در سال گذشته، تعداد ۲۰۶ زن ۱۳ ساله و كمتر و ۵ مورد مرد كمتر از ۱۵ سال طلاق را تجربه كرده اند.
تفاوت در زمان سكونت و ثبت در زمان ازدواج و طلاق
آمارهای سازمان ثبت احوال نشان می دهند كه در سال ۹۷، ۴.۶ درصد ازدواج ها و چهار و نیم درصد طلاق های ثبت شده در كشور مربوط به رویدادهایی بوده است كه فقط محل سكونت مرد با محل ثبت ازدواج و طلاق یكسان است این سهم برای بانوانی كه ازدواج خودرا در محل سكونتشان كرده اند و برق و ۸.۹ درصد است رقم مشابه برای ثبت طلاق زنان ۹.۸ درصد است در ۸۶.۵ درصد ازدواج ها و ۸۵.۷ درصد از طلاق های ثبت شده در سال قبل محل سكونت مرد و زن هر دو با محل ثبت ازدواج و طلاق یكی بوده است.
كمینه سهم یكسانی محل سكونت همسران و محل ثبت طلاق مربوط به استان كهگیلویه و بویراحمد و ۶۳ درصد از طلاق های ثبتی استان و رقم مشابه برای ازدواج هایی كه محل سكونت همسران وبا محل ثبت یكی بوده مربوط به استان البرز با ۶۶ درصد از كل رویدادهای ازدواج ثبت شده در استان است.
در سال قبل ۱۳.۵ درصد از ازدواج های ثبت شده در كل كشور در محل سكونت زن و مرد به ثبت نرسیده و این سهم برای طلاق های ثبتی نیز رقمی برابر با ۱۴.۳ درصد كل طلاق های ثبت شده است.
از سوی دیگر، استان های البرز، قم، گیلان و مركزی، كمترین سهم یك ثانیه محل ثبت ازدواج و محل سكونت را داشتند كه در مجموع ۲۶۹۴ مرد ساكن در استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، قزوین، گیلان، مازندران و همدان و ۱۵۳۳ زن ساكن در استان های تهران و قزوین برای ثبت ازدواج به البرز رفته اند. همین طور همزمان برای ثبت ازدواج ۴۱۶۹ مرد از استان البرز خارج شده و به استان های آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، زنجان، قزوین، قم، كردستان، كرمانشاه، گلستان، لرستان، مازندران، مركزی و همدان رفته اند.
تعداد ۲۱۵۲ زن ساكن البرز برای ثبت ازدواج از محل سكونتشان خارج شده و به استان های تهران، قزوین، گیلان، مازندران و همدان رفته اند. در مجموع ۷۶۰ مرد ساكن استان های اصفهان، البرز، تهران و مركزی به استان قم وارد شده و ۳۰۵ زن ساكن این استانها به جز البرز، برای ثبت ازدواج به قم وارد شده اند. همین طور ۵۳۳ مرد نیز برای ثبت ازدواج از قم خارج شده و به استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی و مركزی رفته اند. تعداد ۲۱۲ زن ساكن قم نیز برای ثبت ازدواج به استان های تهران و مركزی رفته اند.


منبع:

1398/10/10
12:51:08
5.0 / 5
4771
تگهای خبر: سازمان , سالمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است