وزیر کار:

۳۸ درصد حوادث ناشی از کار مربوط به صنعت ساختمان سازی است

۳۸ درصد حوادث ناشی از کار مربوط به صنعت ساختمان سازی است به گزارش کار در محل، وزیر کار با اشاره به اینکه ۳۸ درصد حوادث ناشی از کار در ارتباط با کارگران ساختمان سازی است، اظهار داشت: هدف از مشارکت وزارت کار با سازمان نظام مهندسی کشور جلوگیری از بروز حوادث شغلی در این صنعت است.



به گزارش کار در محل به نقل از مهر، امروز سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ دویستمین جلسه شورایعالی حفاظت فنی همراه با رونمایی از سامانه ثبت وضعیت ایمنی در معادن ذغال سنگ زیرزمینی کشور و امضای تفاهمنامه ارتقاء ایمنی در صنعت ساختمان بین نظام مهندسی ساختمان کشور با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان نظام مهندسی کشور انجام شد.


احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، اظهار داشت: مقرر است در مدت یک ماه آینده به صورت آزمایشی سامانه جامع در نظام مهندسی در ۶ استان بهم متصل شوند و تا ۳ ماه آینده در سرتاسر کشور اجرایی می شود.


وی اظهار داشت: این یک الگو مشارکت بین بخش خصوصی با دولت یا انجمن های تخصصی با دولت بوده برای کاهش حوادث یکی از صدمه پذیرترین صنعت کشور یعنی ساخت و ساز است.


وزیر کار ضمن اشاره به ۳۸ درصد حوادث کار کشور که مربوط به صنعت ساختمان کشور است، اضافه کرد: درصد فوت شدگان حوادث ناشی از کار در ساختمان سازی زمینه این همکاری بوده است چونکه فرسودگی شغلی در میان کارگران در این صنعت بیش از سایر بخش های کار و کارگری است.


این مقام عالی وزارت با تاکید بر استفاده از ظرفیت نظام مهندسی در عرصه جلوگیری از حوادث ناشی از کار ساختمان سازی، افزود: ما در این مشارکت می توانیم به وظایف خود باکیفیت بهتر عمل نماییم و مهندسان نظام مهندسی، مشاوران بخش خصوصی و وزارت کار خواهند بود.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سخنان خود اظهار نمود: تجمیع اطلاعات بخش خصوصی و دولتی می تواند ما را در موفقیت سیاستهای جلوگیری از حوادث کمک رسان باشد.


میدری در رابطه با پیشنهاد نظام مهندسی کشور به عنوان عضوی از شورایعالی حفاظت فنی بدون حق رای، اظهار داشت: این مساله بررسی خواهد شد و این مساله با شعار و آرمان وزارت کار در عرصه سه جانبه گرایی انطباق کامل دارد.


بطور خلاصه، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم، عنوان کرد: قرار است در مدت یک ماه آینده بصورت آزمایشی سیستم جامع در نظام مهندسی در ۶ استان بهم متصل شوند و تا ۳ ماه آینده در سراسر کشور اجرائی می شود. وی عنوان کرد: این یک الگو مشارکت بین بخش خصوصی با دولت یا انجمن های تخصصی با دولت بوده برای کاهش حوادث یکی از لطمه پذیرترین صنعت کشور یعنی ساخت و ساز است.

منبع:

1405/03/30
12:08:55
0.0 / 5
66
تگهای خبر: ساخت و ساز , سازمان , شورا , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
کار در محل

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

کاردرمحل: همراه شما در جستجوی بهترین خدمات؛ از کشف کسب و کارها تا ارتباط مستقیم و آگاهی از آخرین اخبار، همه چیز در یک جا

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است