بازگشت پروازهای خارجی به کشور

بازگشت پروازهای خارجی به کشور به گزارش کار در محل، معاون بهره برداری فرودگاه امام (ره)، از برقراری پروازهای شرکت هواپیمایی العراقیه بعد از ماه ها توقف آگاهی داد و اظهار داشت: اولین پرواز این شرکت ساعت 7: 30 امروز (16 مهر) از نجف وارد فرودگاه امام شد.


به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جواد صالحی، معاون بهره برداری شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، از ازسرگیری پروازهای شرکت هواپیمایی العراقیه بعد از ماه ها توقف آگاهی داد و اظهار داشت: اولین پرواز این شرکت ساعت ۷: ۳۰ روز پنجشنبه ۱۶ مهرماه از نجف وارد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) شد و ساعت ۸: ۳۰ نیز تهران را به مقصد نجف ترک کرد.
وی اضافه کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده، شرکت هواپیمایی العراقیه روزانه یک پرواز در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) انجام خواهد داد و عملیات پذیرش و اعزام مسافران در راه تهران ـ نجف و بالعکس برقرار است.
معاون بهره برداری شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) ضمن اشاره به اهمیت ازسرگیری پروازهای این شرکت هواپیمایی اضافه کرد: برگشت پروازهای العراقیه قدمی در راه احیا و توسعه تدریجی پروازهای خارجی در شهر فرودگاهی است و امیدواریم با فراهم شدن شرایط لازم، شاهد افزایش تعداد پروازها و فعال شدن مسیرهای بین المللی بیشتری باشیم.
صالحی در انتها تصریح کرد: شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از حضور شرکت های هواپیمایی و توسعه مسیرهای پروازی استقبال می کند و افزایش پروازهای خارجی و تنوع بخشی به شبکه پروازی از محورهای مهم در عرصه بهره برداری این شهر فرودگاهی به حساب می آید.

منبع:

1405/07/16
11:44:19
0.0 / 5
13
تگهای خبر: شركت , شهرسازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

کاردرمحل: همراه شما در جستجوی بهترین خدمات؛ از کشف کسب و کارها تا ارتباط مستقیم و آگاهی از آخرین اخبار، همه چیز در یک جا

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است