گاردین:

حملات یمن اولین آزمون توافق مکه است

حملات یمن اولین آزمون توافق مکه است به گزارش کار در محل، روزنامه انگلیسی گاردین نوشت که حملات انتقام جویانه نیروهای مسلح یمن به عربستان می تواند اولین آزمون «توافق نامه دفاع مشترک مکه» میان عربستان، ترکیه و پاکستان باشد.


روزنامه انگلیسی گاردین ضمن اشاره به امضای توافقنامه دفاع مشترک میان عربستان ترکیه و پاکستان، ضمن ابراز تردید در مورد تعهد کشورهای مذکور به دفاع مشترک در مقابل تهدیدات احتمالی نوشت که توافق نامه دفاع مشترک، سه کشور بانفوذ جهان اسلام را در ائتلافی شبیه به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) گرد هم آورده است؛ آن هم در حالی که ریاض با حملات نیروهای مسلح یمن مواجه می باشد.
گاردین افزود که نیروهای مسلح یمن و عربستان سعودی طی ماه گذشته تبادل حملات نظامی را تشدید کرده اند و یمن امکان دارد اولین آزمون توافق سه جانبه ای باشد که آماده سازی آن از مدت ها پیش شروع شده بود.
این روزنامه همین طور به حملات اخیر موشکی و پهپادی نیروهای یمنی به مواضع مزدوران سعودی اشاره نمود که در پی آن، دست کم ۵۸ سرباز از نیروهای دولت یمن مستقر در عدن کشته شدند. در حمله جداگانه نیروهای مسلح یمنی به جنوب عربستان نیز ۱۱ نفر زخمی شدند.
سه کشور ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان جمعه گذشته و در جریان سفر رجب طیب اردوغان رئیس دولت ترکیه به عربستان، توافق نامه دفاعی مشترک امضا کردند. اردوغان در این سفر با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، و محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار داشت.
1405/05/19
12:02:13
0.0 / 5
5
تگهای خبر: آزمون , سازمان , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
کار در محل

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

کاردرمحل: همراه شما در جستجوی بهترین خدمات؛ از کشف کسب و کارها تا ارتباط مستقیم و آگاهی از آخرین اخبار، همه چیز در یک جا

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است