در گفت و گو با كار در محل مطرح شد

حق مسکن کارگران نباید کمتر از پنج میلیون تومان باشد

حق مسکن کارگران نباید کمتر از پنج میلیون تومان باشد به گزارش کار در محل، یک مسئول کارگری با انتقاد از تاخیر شورایعالی کار در تصویب پیشنهاد حق مسکن سه میلیون تومانی و ارسال آن به هیئت وزیران اظهار داشت: با عنایت به افزایش سرسام آور اجاره بها، حق مسکن کارگران در سال آینده نباید کمتر از پنج میلیون تومان باشد.



فتح الله بیات در گفت و گو با ایسنا، درباره ی آخرین وضعیت پیشنهاد حق مسکن سه میلیون تومانی که قرار بود بعد از تصویب در هیأت وزیران از بهمن ماه عملیاتی شود، اظهار داشت: حق مسکن کارگران ۲ سال است که بدون تغییر ۹۰۰ هزار تومان مانده و ریالی به کارگران از بابت افزایش حق مسکن پرداخت نشده است. این رقم مشکل مسکن و هزینه اجاره بهای کارگران را حل نمی کند و تنها بعنوان یک مسکن موقتی حداقلی به کارگران پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: این مسأله موجب شد اعضاء شورای عالی کار به این نتیجه برسند که برای مساعدت با معیشت کارگران مبلغ حق مسکن را بالا برند و در جلساتی که با وزیر کار برگزار شد این درخواست را مطرح نمودند. ابتدا نظر گروه کارگری مبلغ پنج میلیون تومان بود، ولی مورد موافقت قرار نگرفت تا این که روی رقم سه میلیون تومان توافق شد.
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی اضافه کرد: بر طبق این پیشنهاد قرار بود در صورت تصویب هیات وزیران برای دو برج بهمن و اسفند، حق مسکن کارگران سه میلیون تومان پرداخت گردد تا کمکی به هزینه های معیشتی و اجاره بهای آنها شود اما متاسفانه تا حالا این پیشنهاد شورای عالی کار در هیأت وزیران تصویب نشده است.
بیات با اعلان اینکه در صورت عدم تصویب مصوبه پیشنهادی تا پیش از پایان سال این مصوبه به سال آینده موکول خواهد شد، اضافه کرد: این پیشنهاد دیر عنوان شد و اگر اعضاء شورای عالی کار زودتر اقدام می کردند و وزارت کار هم سریع تر مصوبه پیشنهادی را به هیأت وزیران می برد تا حالا به اجرا درآمده بود و کارگران از بهمن ماه حق مسکن سه میلیون تومانی دریافت می کردند.
این مقام مسئول کارگری در جواب این پرسش که آیا حق مسکن سه میلیون تومانی کفاف هزینه اجاره بها و مسکن کارگران را می دهد؟ اظهار داشت: اگر مشکل مسکن کارگران را بطور جدی حل می کردیم امروز کارگران با اجاره بهای سرسام آور مسکن مواجه نبودند، به همین دلیل امیدواریم برای سال آینده مبلغ حق مسکن به شکلی باشد که هم دو سال عدم افزایش آنرا جبران کند و هم گره ای از مشکلات مسکن کارگران را باز کند.
به گفته بیات باتوجه به افزایش کرایه خانه ها، حق مسکن کارگران در سال آینده نباید کمتر از پنج میلیون تومان تعیین شود تا قسمتی از هزینه های مسکن کارگران در کنار مشکلات معیشتی را پوشش دهد.
خلاصه اینکه این مسأله باعث شد اعضاء شورایعالی کار به این نتیجه برسند که برای مساعدت با معیشت کارگران مبلغ حق مسکن را افزایش دهند و در جلساتی که با وزیر کار برگزار شد این درخواست را مطرح نمودند. بیات با اشاره به اینکه در صورت عدم تصویب مصوبه پیشنهادی تا قبل از پایان سال این مصوبه به سال آینده موکول خواهد شد، افزود: این پیشنهاد دیر عنوان شد و اگر اعضاء شورایعالی کار زودتر اقدام می کردند و وزارت کار هم سریع تر مصوبه پیشنهادی را به هیات وزیران می برد تا حالا به اجرا درآمده بود و کارگران از بهمن ماه حق مسکن سه میلیون تومانی دریافت می کردند.

منبع:

1404/12/08
12:24:19
0.0 / 5
6
تگهای خبر: شورا , كارگر , هزینه , وزارت كار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
کار در محل

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

کاردرمحل: همراه شما در جستجوی بهترین خدمات؛ از کشف کسب و کارها تا ارتباط مستقیم و آگاهی از آخرین اخبار، همه چیز در یک جا

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است