بدهی جهانی بازهم در اوج است

بدهی جهانی بازهم در اوج است کار در محل: صندوق بین المللی پول اعلام نمود که بدهی جهانی بازهم بالاتر از 235 درصد تولید ناخالص داخلی جهان است.


صندوق بین المللی پول اظهار داشت: کاهش اعتبار بخش خصوصی با افزایش استقراض عمومی جبران و کل بدهی سال قبل میلادی با تغییر کمی، بالاتر از ۲۳۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی (GDP) شده است.
صندوق بین المللی پول در اطلاعیه ای اعلام نمود که بدهی خصوصی به کمتر از ۱۴۳ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی کاسته شده است که پایین ترین سطح از سال ۲۰۱۵ شمرده می شود و دلیل آن کاهش بدهی خانوارها و تغییر اندک در بدهی مشاغل غیرمالی است.
از سوی دیگر، طبق پایگاه داده صندوق بین المللی پول، بدهی عمومی تقریباً به ۹۳ درصد بالا رفته که حاصل بررسی سالانه میزان و ترکیب بدهی دولت ها، مشاغل و خانوارها است.
کل بدهی برمبنای دلار آمریکا، با کمی افزایش به ۲۵۱ تریلیون دلار رسید، بدهی عمومی به ۹۹.۲ تریلیون دلار افزایش و بدهی خصوصی به ۱۵۱.۸ تریلیون دلار کاهش پیدا کرد.
صندوق بین المللی پول اعلام نمود: این میانگین های جهانی، تفاوت های قابل توجهی را بین کشورها و گروههای درآمدی پنهان کردند؛ آمریکا و چین بازهم نقش غالب در تشکیل به پویایی بدهی جهانی ایفا می کنند و همانطور که گزارش مالی آوریل صندوق بین المللی پول نشان داد، سطح بدهی و کسری در خیلی از کشورها، چه در اقتصادهای پیشرفته و چه در اقتصادهای نوظهور، هنوز بالا و نگران کننده است.
در آمریکا، بدهی عمومی از ۱۱۹ درصد اعلام شده در گزارش قبلی به ۱۲۱ درصد افزایش پیدا کرد، در حالیکه چین شاهد افزایش به ۸۸ درصد از ۸۲ درصد قبل بود.
به استثنای آمریکا، بدهی عمومی در اقتصادهای توسعه یافته بالاتر از ۲.۵ واحد کاهش پیدا کرد و به ۱۱۰ درصد تولید ناخالص داخلی رسید.
در این بیانیه آمده است، افزایش بدهی در تعدادی از اقتصادهای بزرگ و پیشرفته مانند فرانسه و بریتانیا با کاهش در ژاپن و اقتصادهای کوچک تر مانند یونان و پرتغال جبران شده است.
به استثنای چین، بدهی عمومی در اقتصادهای درحال توسعه بطور متوسط به زیر ۵۶ درصد کاهش پیدا کرد.
خبرگزاری آناتولی گزارش کرد، دولت ها باید با اولویت دادن به تعدیل های مالی تدریجی در قالب برنامه میان مدت معتبر برای کاهش بدهی عمومی، به مدیریت این روندها کمک کنند و ایجاد محیطی که رشد اقتصادی را تشویق می کند و عدم قطعیت را می کاهد، به کاهش بدهی عمومی و تشویق سرمایه گذاری بخش خصوصی کمک خواهد نمود.

منبع:

1404/06/28
12:44:53
0.0 / 5
13
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , سرمایه گذاری , مدیر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

کاردرمحل: همراه شما در جستجوی بهترین خدمات؛ از کشف کسب و کارها تا ارتباط مستقیم و آگاهی از آخرین اخبار، همه چیز در یک جا

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است