در اختتامیه نمایشگاه صنعت ساختمان تاكید شد:

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی برای دیجیتالی کردن واحدهای مسکونی

استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی برای دیجیتالی کردن واحدهای مسکونی کار در محل: به گزارش کار در محل، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم اختتامیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان بر لزوم استفاده از ظرفیت بخش تعاونی وخصوصی برای دیجیتالی کردن واحدهای مسکونی تصریح کرد و اظهار داشت: هم اکنون ۳۴ میلیون واحد مسکونی در کشور داریم اما فقط یک میلیون واحد از آنها دیجیتال هستند.



به گزارش کار در محل به نقل از ایسنا، احمد میدری در مراسم اختتامیه نمایشگاه صنعت ساختمان اظهار داشت: هم اکنون تاکید بر اینست که دولت چهاردهم بحث بهبود محیط کسب و کار را که از دولت های قبل شروع شده، به شکل جدی پیگیری کند و ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رویکرد جدیدی را مد نظر داریم که رابطه ما را با فعالان بخش اقتصادی تغییر می دهد.

وی اضافه کرد: ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دفتری با عنوان پایدارسازی مشاغل داریم. برخی سازمان ها بیشتر بر مبحث وصول درآمد متمرکز هستند، به این معنا که چطور می توانند درآمد بیشتری داشته باشند. در واقع این درآمد باید درآمد بلندمدت باشد. اگر در کوتاه مدت شما حق بیمه بیشتری را وصول کنید، اما بنگاه ها با مشکلات بیشتری رو به رو شوند به این معناست که ما آینده خویش را به زمان حال فروخته ایم و نمی توانیم منافع دراز مدت مردم و سازمان ها را تضمین نماییم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد افزایش حقوق کارگران متناسب با نرخ تورم اظهار نمود: قاعده بر اینست که کارگران برای دریافت دستمزد بیشتر و کارفرمایان برای پرداخت دستمزد کمتر چانه زنی می کنند، اما درکی که از بهره روی نیروی انسانی و نقش کارگران در بهره روی داریم ما را به این سو می کشاند که به هر دو طرف مسأله نگاه نماییم.

میدری افزود: ما واحدهای کار آمدی داریم که در اقتصاد موظف به پشتیبانی از آنها هستیم. باید فرصتی برای پشتیبانی از بنگاه های ضعیف ایجاد نماییم، اما این حمایت زمان بر و مشروط است. در واقع ما در دو راهی بین منافع دراز مدت کشور و منافع یک بنگاه خاص، باید منافع دراز مدت و همگانی مردم را انتخاب نماییم.

وزیر تعاون در رابطه با با برنامه وزارت خانه متبوع خود برای دیجیتالی کردن واحدها مسکونی اظهار داشت: یکی از مأموریت هایی که در حال حاضر از جانب دولت به ما داده شده است، با عنایت به این که ۶۰۰ شرکت زیر مجموعه وزارت کار هستند، اینست که تأثیر منفی قطعی برق و گاز را نشان دهیم و زمینه های بهبود آنرا فراهم نماییم. بخش تعاون یک ظرفیت مناسب برای ایجاد نیروگاه ها و دیجیتالی کردن واحدهای مسکونی دارد. ما بیشتر از ۳۴ میلیون واحد مسکونی داریم اما فقط یک میلیون از این واحدها دیجیتال هستند.

او در ادامه افزود: به تازگی جلسه ای با معاونت تعاون وزارت خانه و افراد فعال در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی با هدف استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و تعاونی ها برای دیجیتالی کردن واحدهای مسکونی داشتیم این رویداد، قدمی است که ما می توانیم از راه آن ارتباط گسترده تری با واحدهای تعاونی و بخش خصوصی در حوزه ساختمان داشته باشیم که در این راه به یک سازمان منسجم نیازمندیم. این سازماندهی باید بشکلی باشد که مشکلات موجود برطرف شوند و پیشنهادات موثر در این عرصه به مرحله اجرا برسند.

بهمن عبدالهی رئیس اتاق تعاون ایران هم نمایشگاه صنعت ساختمان را بزرگ ترین رویداد نمایشگاهی کشور دانست و اظهار داشت: سال جاری بیست و چهارمین دوره آن برگزار شد و تمام تولیدکنندگان حوزه ساختمان و صنایع وابسته در نمایشگاه حضور داشتند.

وی اضافه کرد: بیشتر از ۸۵۰ شرکت بزرگ و اصلی کشور در این رویداد بزرگ حضور داشتند که از این میان ۸۰۰ شرکت داخلی و ۵۰ شرکت از کشورهای خارجی بودند.

عبدالهی افزود: بازدیدکنندگان تخصصی و عمومی و همینطور هیات های تجاری تخصصی از کشورهای مختلف جهانی طی ۴ روز برگزاری این رویداد از آن بازدید داشتند. طبق آماری که در اختیار داریم بالغ بر ۲۰۰ نفر در چارچوب هیات های تجاری کشورهای خارجی از سالن های نمایشگاه بازدید کردند.

رئیس اتاق تعاون ایران ضمن اشاره به بازخوردهای بازدیدکنندگان خارجی اظهار داشت: طبق بررسی های انجام شده بازدیدکنندگانی که از کشورهای دیگر برای بازدید از این رویداد آمده بودند، بر کیفیت بالای محصولات ساختمانی در ایران تاکید و اذعان داشتند تولیدات ایرانی نسبت به دیگر نمایشگاه ها جذابیت بالاتری برای آنها داشته است.

عبداللهی اضافه کرد: در نمایشگاه سال جاری ۴ دوره آموزشی در حوزه های مختلف، بازدید هیات های تجاری و جلسات B2B برای شرکت ها با هیات های تجاری و بازدیدکنندگان خارجی برگزار گردید. همینطور هیات هایی جهت استفاده از دانش فنی مهندسی ایرانی در این رویداد حضور بهم رساندند.

رئیس اتاق تعاون ایران خاطرنشان کرد: روز گذشته با یکی از این هیات های تجاری عراقی به تفاهمی برای ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی ها و با استفاده از مصالح ایرانی رسیدیم و امیدواریم که فاز اول این پروژه تا سه ماه آینده با ۵۰ هزار واحد آغاز شود. با کشور عمان برای برگزاری این نمایشگاه در مسقط داشتیم.

وی تصریح کرد: رویداد سال جاری نزدیک به ۲۰ درصد از نظر شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان رشد داشته است و رونمایی و عرضه جدید ترین محصولات، تولیدات، فناوری ها و دستاوردهای صنعت ساختمان و همینطور حضور ۷۰ شرکت دانش بنیان از مهم ترین بخش های این نمایشگاه بود.

علی آقامحمدی - رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) هم در مراسم اختتامیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان اظهار داشت: تولیدکنندگان ایرانی می توانند با تشکیل یک تعاون اساسی به رهبران یک نهضت اقتصادی در کشور تبدیل شوند.

رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در این نشست با طرح پرسش هایی اساسی، ابعاد مختلف مبحث جهانی شدن را مورد بررسی قرار داد و ضمن تاکید بر لزوم تطبیق اقدامات با مقیاس جهانی، اظهار داشت: این سؤال مطرح است که آیا ما امروزه توانایی اجرای پروژه های بزرگ در سطح بین المللی را داریم.

وی در ادامه به اهمیت هم افزایی و بهره گیری از تمام ظرفیتهای موجود تصریح کرد و اظهار داشت: آیا تولیدکنندگان ما به صورت کامل از توانمندی های خود و سایرین آگاه هستند؟ آیا آنها برای اجرای پروژه های بزرگ، همکاری لازم را با یکدیگر برقرار می کنند؟

عضو تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار داشت: برای دستیابی به اهداف جهانی شدن، نیازمند یک برنامه ریزی دقیق و جامع هستیم که در آن تمام بخش های صنعت و تولید کشور با هم افزایی و همکاری، به سمت اجرای پروژه های بزرگ و پیچیده حرکت کنند.

آقامحمدی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت ریسک پذیری در عرصه تولید، به تشریح مفهوم بهره وری پرداخت و اظهار داشت: بهره وری معنای خاص خویش را دارد و به هر اقدام یا فعالیتی که منجر به سود شود نمی توان بهره وری اطلاق کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: باآنکه نرخ رشد ۸ درصد یک هدف بسیار مهم و قابل تحسین است، اما دستیابی به این هدف مستلزم ایجاد تغییرات اساسی در نگاههای فعلی است. بعنوان مثال آیا در شرایط کنونی طرح ساخت ۴ میلیون مسکن در سال قابلیت عملیاتی شدن دارد؟

آقامحمدی با نگاهی امیدوارانه به آینده تولید در کشور، بر قابلیت های بالای تولیدکنندگان ایرانی تاکید کرد و اظهار داشت: تولیدکنندگان ایران می توانند جایگاه خویش را در دنیا ارتقا دهند اما رسیدن به این هدف مستلزم آن است که تمام واحدهای تولیدی به یک واحد منسجم تبدیل شوند و از ظرفیتهای یکدیگر استفاده نمایند.

رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب در انتها اظهار داشت: تولیدکنندگان ایرانی می توانند با تشکیل یک تعاون اساسی به رهبران یک نهضت اقتصادی در کشور تبدیل شوند. بطور حتم این نهضت تأثیر بسزایی در وضع اقتصاد ایران و معیشت مردم خواهد داشت.

در پایان مراسم اختتامیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، از برترین تولیدکنندگان، تعاونی ها و مشارکت کنندگان با اهداء لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.

به گزارش کار در محل به نقل از ایسنا، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان از ۸ الی ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ در محل دائمی برگزاری نمایشگاه های بین المللی تهران توسط اتاق تعاون ایران برگزار شد و ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی در این رویداد شرکت نمودند.




منبع:

1403/06/13
10:24:41
0.0 / 5
121
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بیمه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است