مدیركل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی:
۶ مدرسه ویژه اتباع در مشهد
به گزارش کار در محل، مشهد ـ مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی اظهار داشت: برای فراهم کردن زمینه تحصیل بهترین اتباع خارجی بزودی شش مدرسه در مشهد راه اندازی می شود.
به گزارش کار در محل به نقل از مهر، علی قاسمی اظهار نمود: برای ۱۰ هزار دانش آموز افغانستانی مجوز تحصیل صادر شده و پیشبینی می شود که حدود ۱۴ هزار دانش آموز اتباع هنوز رجوع نکرده باشند چون که برآورد ما این بود که ۲۴ هزار دانش آموز اتباع داشته باشیم.
مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: پیش از این به ما اعلام شده بود که ۱۵ هزار دانش آموز اتباع جدیدالورود در استان داریم، اما هفته گذشته به ما اعلام نمود که ۲۴ هزار دانش آموز اتباع جدیدالورود داریم که مدرکی برای تحصیل و اقامت ندارند.
وی افزود: این احتمال وجود دارد که بعد از ۱۶ مهر، آموزش و پرورش دیگر مجوز تحصیلی برای دانش آموزان اتباع صادر نکند، ضمن این که آموزش و پرورش اعلام نموده بزودی مجوز راه اندازی ۶ مدرسه ویژه اتباع را دریافت می کند و در این صورت می توانیم پوشش بیشتری برای تحصیل این دانش آموزان داشته باشیم.
منبع: كار در محل
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب