با تصویب اعضای شورای شهر؛
اختیار مجمع عمومی شركت اتوبوسرانی به شهردار تهران تفویض شد
كار در محل: اعضای شورای شهر تهران اختیار مجمع عمومی شركت واحد اتوبوسرانی را به شهردار تهران تفویض كردند.
به گزارش كار در محل به نقل از مهر، تفویض اختیار مجمع عمومی شركت واحد اتوبوسرانی به شهردار تهران در جلسه علنی امروز شورای شهر به صورت دو فوریت مورد بررسی قرار گرفت.
در ابتدا اعضای شورای شهر، رئیس، منشی و ناظر مجمع را انتخاب كردند كه به انتخاب اعضا، محسن هاشمی، بهاره آروین و زهرا نژادبهرام بعنوان رئیس و منشی های مجمع و محمد علیخانی بعنوان ناظر مجمع برگزیده شد.
پس از این محمد علیخانی رئیس كمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره تفویض اختیار مجمع عمومی عادی شركت واحد اتوبوسرانی، به شهردار تهران توضیحاتی را ارائه داد.
وی اظهار داشت: در درخواست شهرداری با عنایت به مواد ۱۶ و ۱۷ اساسنامه شركت واحد اتوبوسرانی، درخواست شده است تفویض اختیارات در بندهای «الف»، «ب»، «پ» و «ث» به استثنای انتخاب بازرس، «ج»، «چ»، ذیل ماده ۱۶ و بند «الف» ماده ۱۷ اساسنامه مصوب این شركت به شهردار تهران تفویض شود.
علیخانی افزود: به جز تفویض بعضی از بندها یعنی انتخاب بازرس و بند «الف» ماده ۱۷ كه درباره ازدیاد یا كسر سرمایه شركت است، پیشنهاد می شود با سایر بندها موافقت شود.
وی اضافه كرد: پیشنهاد دیگر این است كه این مجمع تا آخر سال ۱۴۰۰ تمدید شود.
سید حسن رسولی در مخالفت با پیشنهاد تمدید مجمع تا اختتام ۱۴۰۰ اظهار داشت: سال قبل كه مجمع عمومی شركت اتوبوسرانی در صحن شورا عنوان شد، تصویب گردید كه اساسنامه این شركت تا سال آینده یعنی امسال اصلاح گردد. تفویض اختیار ما منوط به تحقق این شرط بود كه محقق نشده است بدین سبب با پیشنهاد مطرح شده مخالف هستم و معتقدم این مجمع تا ۳۱ تیر سال ۹۹ اعتبار داشته باشد تا سال بعد در صورت اصلاح اساسنامه، مجدداً اختیارات را به شهردار تهران تفویض نماییم.
پورسیدآقایی معاون شهردار تهران در این زمینه گفت: ما اساسنامه پیشنهادی را درباره سازمان اتوبوسرانی یك سال پیش ارسال كرده ایم و بهتر است كه برای تفویض اختیارات، این مساله را بعنوان گِرو مطرح نكنیم.
رسولی در واكنش به این اظهارنظر اظهار داشت: اساسنامه تیپ سازمان ها و شركت های شهرداری تهران نهایی شده است و در حال تطبیق اسناد بالادستی هستیم. قرار بر این بود كه شهردار تهران لایحه آنرا به شكل تفصیلی یا تك تك به شورا ارسال نماید كه تابحال لایحه ای همچون لایحه سازمان اتوبوسرانی برای ما ارسال نشده و سوژه مطرح شده با واقعیت فاصله دارد.
بهاره آروین دیگر عضو شورای شهر تهران در این زمینه گفت: مسئله این است كه در سه سال قبل برای تفویض این اختیارات به شهردار تهران به دنبال تحدید اختیارات بودیم تا اساسنامه اصلاح گردد. به گمانم ابزار ما برای اصلاح اساسنامه این شركت اشتباه انتخاب شده و اگر قرار بود جوابی بگیریم باید تابحال عملیاتی می شد.
محمدجواد حق شناس در موافقت با اظهارات رسولی اظهار داشت: ما باید جایگاه نظارتی شورا را محكم تر نماییم و اگر قصد حمایت داریم، نباید وظایفمان را واگذار نماییم. پیشنهاد تمدید این مجمع تا ۱۴۰۰ به نفع شهرداری و شورا و سازمان مربوطه نیست.
در اختتام اعضای شورای شهر تهران كلیات تفویض اختیارات مجمع عمومی عادی شركت واحد اتوبوسرانی به شهردار تهران را با ۱۷ رأی موافق به تصویب رساندند و از میان بندهای موجود، به بند «الف» ماده ۱۷ كه در شرایط عادی قابل تفویض نیست، رأی ندادند.
همچنین پیشنهاد سید حسن رسولی در خصوص اینكه بندهای مربوطه تا اختتام ۹۹/۴/۳۱ قابلیت اجرا دارد، با ۱۰ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۱ رأی ممتنع به تصویب رسید.
منبع: كار در محل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب