همكاری بانك مركزی جهت اشتغال زایی

همكاری بانك مركزی جهت اشتغال زایی كار در محل: وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی از توافق با بانك مركزی جهت تخصیص اعتبار برای اشتغال زایی خبر داده و اظهار داشت: هرچند معتقدیم كه توزیع مستقیم پول مشكلی را حل نخواهد كرد.


علی ربیعی شب گذشته ۱۴ تیرماه، در هشتمین جلسه كارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری خراسان رضوی، مسئله اشتغال را منحصر به حوزه اقتصاد ندانست و عنوان كرد: امروز اشتغال بیش از همیشه اهمیت پیدا كرده و فقط در حوزه اقتصاد مطرح نیست. رفع معضل اشتغال نیازمند تلاشی ۵ تا ۶ ساله است و در حال حاضر باید به تثبیت شغل‌ها بپردازیم.
آنگونه كه ایسنا گزارش داده، وی با اشاره ریزش كار در سال ۱۳۹۲ تصریح كرد: در سال ۱۳۹۲ شاهد ریزش كار و تعطیلی گسترده واحدها بودیم اما فقط در یك سال توانستیم جلوی ریزش ۲۸۰ هزار شغل را بگیریم.
ربیعی با اشاره به بحث اشتغال در دوران انتخابات اظهارداشت: در این دوران دائم از بسته شدن صنایع سخن گفته می‌شد اما كسی توجه نمی‌كرد كه هیچ صنعتی یك ساله بسته نمی‌شود و این ریزش نتیجه یك فرآیند چند ساله بود.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی افزود: تمام تلاش ما تثبیت شغل است. در این خصوص باید با حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت، جهاد كشاورزی و گردشگری همكاری كنیم. ریزش نیرو در حوزه صنعت بیشتر است و صنایع بزرگ ریزش بیشتری داشته‌اند، در حالی كه صنایع كوچك توانستند خود را سرپا نگه دارند.
وی با بیان اینكه مشكل محدود به سرمایه در گردش نیست، تصریح كرد: بسیاری از این مشكل در خصوص تكنولوژی، بازاریابی، طراحی فروش و مواد اولیه است.
ربیعی مشكل اشتغال را ناشی از ركود طولانی سال‌های گذشته دانست و عنوان كرد: بعد از سال‌های طولانی ركود حاكم بر كشور، با یك اقتصاد آب رفته مواجه شده بودیم كه قاعده رشد را بر هم زده بود. امروز با اینكه رشد اقتصادی شروع شده است اما هنوز كیفیت لازم را كسب نكرده كه امری طبیعی است.
وی افزود: پیش‌بینی من این است كه امسال حدود ۵ درصد رشد اقتصادی داشته باشیم و در بعضی حوزه‌ها از قبیل صنعت، رشد ۲ رقمی را تجربه كنیم. همچنین به دنبال كم كردن نقش نفت و گاز در اقتصاد كشور هستیم. استان خراسان در این زمینه بسیار پیشرو است و با اینكه سرمایه‌گذاری یارانه‌ای در آن انجام نشده، با این حال در این زمینه پیش افتاده است.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی در خصوص آیین‌نامه تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۶ خاطرنشان كرد: برای اولین بار آیین‌نامه‌ای ارائه دادیم كه فقط عدد نبود و برنامه داشت. در واقع این آیین‌نامه مثل یك مانیفست اشتغال بود.
ربیعی افزود: در حوزه اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع اشتغال پیش روی ماست. این سرمایه‌گذاری كفاف بیكاری را نمی‌دهد. در حال حاضر ما در برنامه اقتصاد مقاومتی، برنامه اشتغال فراگیر را در مراكز پراشتغال فعال كرده‌ایم.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی خاطرنشان كرد: برای این منظور ۵۳ كارشناس بین‌المللی را برای تحلیل بازار كار به ایران آوردیم. همچنین در حال اعزام  گروهی ۹ نفره برای آموزش جامع بازار كار هستیم.
وی همچنین از توافق ۲۰ هزار میلیارد تومانی با بانك مركزی برای تخصیص اعتبار در جهت اشتغال خبر داد و اضافه كرد: البته معتقدیم كه توزیع مستقیم پول مشكلی را حل نمی‌كند. ۱۰۰ میلیارد تومان از این ۲۰ هزار میلیارد تومان در سه ماهه اول تخصیص اعتبار قرار است پرداخت شود. ۴۰۰ میلیارد آن به طرح كاج تعلق خواهد گرفت و ۱۰۰ میلیارد نیز صرف یارانه خواهد شد.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: رفع فقر مطلق و ایجاد اشتغال فراگیر دو اولویت دولت دوازدهم است كه در كنار هم به پیش خواهد رفت.
ربیعی همچنین عصر روز گذشته در مراسم بهره‌برداری از هزار و پانصدمین واحد مسكن خانواده‌های دارای بیش از دو معلول در شهرك رضویه مشهد با بیان اینكه رفع فقر مطلق و ایجاد اشتغال فراگیر در اولویت برنامه‌های دولت دوازدهم قرار دارد، اظهار كرد: خاصیت اشتغال فراگیر رفع فقر خواهد بود.
وی ادامه داد: برنامه توانمندسازی تمام افراد نیازمند و خروج از مددجویی و وارد كردنشان به چرخه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی، از برنامه‌هایی است كه وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی در دولت دوازدهم دنبال خواهد كرد.
ربیعی با اشاره به اینكه برنامه‌ریزی‌ها جهت رفع انواع برطرف كردن فقر و ایجاد زیرساخت‌های مناسب آن انجام شده، تصریح كرد: خوشبختانه از ابتدای امسال با افزایش مستمری‌ها، خانواده‌های دارای چند مددجو از حداقل حقوق برخوردار شده‌اند.
وی افزود: همچنین در حوزه برطرف كردن فقر درمانی، ۱۱ میلیون حاشیه‌نشین در اطراف كلانشهرهای كشور بیمه شده‌اند و ارزش دفترچه‌های بیمه روستائیان افزایش پیدا كرده است به طوری كه امروز هیچكس به‌ خاطر درمان، به تله فقر گرفتار نمی‌شود.
وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با بیان اینكه در تامین مسكن مشكل داریم، خاطرنشان كرد: جهت‌گیری دولت این بود كه ابتدا مسكن مهر را تكمیل كند و پس از آن مسكن حمایتی را از مكان‌های محروم آغاز كردیم تا پس از آن مسكن اجتماعی اجرا شود.
وی عنوان كرد: همچنین برای مقابله با فقر غذایی نیز بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع سوء‌تغذیه در نظر گرفته شده و این برنامه‌ها ادامه خواهد یافت تا روزی با محو فقر مطلق آرزوی دیرین امام(ره) را برآورده سازیم.
ربیعی با اشاره به بهره‌برداری از ۱۰۰۰ واحد مسكونی ویژه خانواده‌های دارای بیش از دو معلول، اظهار كرد: این طرح نمادی از همكاری نهادهای انقلابی و عمومی، دولت و خیرین برای كاهش درد و رنج مردم است.
وی با قدردانی از افرادی كه در اجرای این طرح همكاری كردند، گفت: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی همانگونه كه در سه برابر كردن حداقل دریافتی خانواده‌های نیازمند كمك كردند، این وزارتخانه را نیز در خشكاندن فقر مطلق یاری دهند.
1396/04/15
21:06:28
5.0 / 5
5560
تگهای خبر: اشتغال , توانمندسازی , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است