رئیس سازمان حج و زیارت:

كیفیت غذای حجاج مناسب است

كیفیت غذای حجاج مناسب است كار در محل: رییس سازمان حج و زیارت در بازدید از آشپزخانه ابوالجدائل در مكه مكرمه، وضعیت تداركات، سردخانه و تجهیزات و فرایند و كیفیت پخت و توزیع غذای حجاج را بررسی نمود.


به گزارش كار در محل به نقل از مهر، در این بازدید كه رییس و مسئولین ستاد مكه مكرمه نیز حضور داشتند رئیس سازمان حج و زیارت خطاب به مجموعه عوامل آشپزخانه گفت: كار پر زحمت شما به بالاتر رفتن میزان رضایتمندی حجاج عزیزمان منجر می شود.در جریان این بازدید علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه از تنوع غذایی مناسب در حج سال جاری و برنامه های غذایی جدید خبر داد و همكاری مسئولین سعودی آشپزخانه را قابل قبول توصیف كرد.در این بازدید یكبار دیگر برنامه غذایی و روش توزیع غذای ایام تشریق دقیق تر بازبینی شد.
 

1396/05/22
23:31:21
5.0 / 5
5392
تگهای خبر: تداركات , همكاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است